top of page
Caută

Responsabili împreună: Dialog cu Magdalena Gibney, Group Head of Sustainability, NEPI Rockcastle

Sustainable Living Podcast (SLP) și Promenada Mall lansează un nou sezon care va acoperi o gamă largă de subiecte, inclusiv circularitate, ambalaje durabile, bunăstare mentală, educația consumatorilor, reciclare și upcycling, parteneriate, obiective și angajamente din industrie și inspirarea clienților și colegilor din industrie. Aprofundând aceste subiecte, podcastul încearcă să ofere ascultătorilor informații valoroase, sfaturi de specialitate și sfaturi practice pentru a trăi un stil de viață mai durabil.


Primul episod al podcastului prezintă un interviu cu Magdalena Gibney, Group Head of Sustainability, NEPI Rockcastle, un dialog despre practicile durabile ale Promenada Mall, abordarea inovatoare a NEPI Rockcastle în materie de sustenabilitate și viziunea companiei pentru un viitor mai sustenabil în industria imobiliară.Promenada Mall, amplasat în București, este un exemplu remarcabil al angajamentului NEPI Rockcastle față de sustenabilitate. Promenada oferă o gamă diversă de branduri, restaurante și servicii de top, creând o experiență completă de shopping. Promenada Mall se remarcă prin designul modern, care se îmbină armonios cu arhitectura orașului. În plus, centrul comercial prioritizează practicile sustenabile, precum sistemele eficiente din punct de vedere energetic, gestionarea responsabilă a deșeurilor și utilizarea responsabilă a apei. Promenada Mall instalează și panouri solare pe acoperiș pentru a genera energie curată și a reduce amprenta de carbon. Aceste inițiative reflectă angajamentul NEPI Rockcastle pentru minimizarea impactului asupra mediului și promovarea energiei regenerabile.


„Suntem mândri să colaborăm cu Sustainable Living Podcast și Promenada Mall în promovarea practicilor durabile în industria de wellness, frumusețe și cosmetică. Prin implicarea în conversații semnificative și prezentând exemple inspiratoare, sperăm să dăm oamenilor puterea să facă alegeri conștiente care să contribuie la un viitor mai durabil.” a spus Magdalena Gibney, Group Head of Sustainability la NEPI Rockcastle, împărtășind entuziasmul față de parteneriatul cu Sustainable Living Podcast.


Pentru a fi la curent cu cele mai recente episode și pentru a primi resurse valoroase despre sustenabilitate, ascultătorii sunt încurajați să se aboneze la canalele de podcast.


🎙Website: www.sustainableliving.ro

🎙https://bit.ly/3p3Ncy3

🎙YouTube: https://bit.ly/2QWCPuB

🎙Facebook: www.facebook.com/SustainableLiving.ro

🎙Instagram: www.instagram.com/SustainableLiving.ro

18 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page