top of page

Designing Talks for a Better World

Podcastul Sustainable Living - propune un dialog despre adoptarea unui stil de viaţă prin care ne putem reduce amprenta ecologică personală sau la nivelul societăţii. Experţi internaţionali, oameni de ştiinţă, jurnalişti, reprezentanţi ai mediului academic, dar şi oameni din diverse domenii care au adoptat un stil de viaţă sustenabil vin să inspire audienţa.
 

Cu o experienţă de peste 10 ani în dezvoltarea proiectelor de educaţie de mediu, cultură, sănătate  şi stil de viaţă sustenabil, echipa Media Image Factory pune bazele unui proiect de podcast prin care îşi propune să ofere publicului din România acces la expertiza unor oameni şi organizaţii în aria sustenabilităţii.

Un proiect susţinut de Ambasada Suediei la Bucureşti, Every Can Counts România, Asociaţia Alucro, SNRB, Stratos, Eco Synergy, Respo DEEE, Green Group, Organizaţia ECOTIC şi Radio Eco Natura. 

BUKURESTI_AMBASADA_SUEDIEI_RGB.jpg
ecosynergy.png
logo_ALUCRO_10ANI.jpg

PARTENERI

logo-snrb-new (1).jpg
Stratos.png
72429856_113309476745486_846366353704511
EveryCanCounts-RGB.jpg
logogreengroup_WEEE_rgb (3).png
ECT logo slogan CMYK-01.jpg
Logo MARE FullColor_1280x1024_300dpi.jpg

GAZDA

inCollage_20210318_213837122.jpg

Nicoleta Talpeş este expert în comunicare, având o experiență de 14 ani în dezvoltarea strategiilor de comunicare pentru proiecte cu impact social, atât pentru companii, cât şi pentru ONG-uri, prin agenţia sa specializată în comunicare socială, Media Image Factory.

Cu un background în politici sociale, deţine un Master în Politici Sociale Europene, Facultatea de Asistenţă  Socială şi Sociologie, Universitatea Bucureşti, iar în prezent urmează studiile doctorale la Facultatea de Jurnalism şi Ştiintele Comunicării, Universitatea Bucureşti, cu o cercetare pe tema filmului documentar  ca agent al schimbării sociale. 

Deţine certificare Global Reporting Initiative (GRI) – cel mai utilizat standard din lume pentru raportarea sustenabilităţii şi Certified Sustainability (CSR) Practioner. Este producătorul documentarului 10 (ZECE),  o serie de documentare care prezintă portretul unei societăţi aflată în schimbare. 


Preocupată de problemele sociale cu care se confruntă societatea românească în prezent s-a implicat activ, aplicând cunoştinţele şi expertiza sa în domeniul comunicării prin lansarea unor serii de iniţiative menite să  crească nivelul de cunoaştere şi de informare care stau la baza unei societăţi durabile, prin iniţiative ca: GuerrillaVerde.ro – platformă dedicată educaţiei ecologice, GreenTech Film Festival – promovarea tehnologiilor verzi şi a unui stil de viaţă sustenabil,   Sustainable Living Podcast - podcast  dedicat  promovării conceptului de sustenabilitate în rândul societăţii, Nicoleta fiind gadza acestuia.
 

 

DE UNDE NE AUZIM

2000_600ae244a7482.jpg

Biroul tău din oraş, librăria care oferă cititorilor titluri de literatură, filosofie, știință și probleme actuale şi locul care scrie povestea celor mai apreciate evenimente...
 
SENECA ANTICAFE este locul de unde se înregistrează  cele mai multe dintre episoadele Sustainable Living Podcast. 

Un loc unde sustenabilitatea e la ea acasă este spaţiul nostru din care vom da voce discuţiilor despre sustenabilitate.
 

           

bottom of page