top of page
FEMALE GREEN VOICES THE CHANGEMAKERS Pioneers and Innovators Shaping Our Sustainable Futur

Sezon 6. Inspirație pentru un stil de viață durabil

Alături de partenerii Promenada Mall, sezonul 6 Sustainable Living Podcast a acoperit o gamă largă de subiecte, precum circularitate, ambalaje durabile, bunăstare mentală, educația consumatorilor, reciclare și upcycling, parteneriate, obiective și angajamente din industrie și inspirarea clienților și colegilor din industrie. Aprofundând aceste subiecte, podcastul a oferit ascultătorilor informații valoroase, sfaturi de specialitate și sfaturi practice pentru a trăi un stil de viață mai durabil.

Sezon 5. Sustenabilitate prin Inovație

SLP2023_Sweden_cover_linkedin_1192x220px_01-2023.jpg

Pentru sezonul 5, Ambasada Suediei în România și Sustainable Living Podcast au prezentat practici inovatoare de sustenabilitate ale companiilor suedeze din România aflate în fruntea tranziției ecologice și durabile, precum: Autoliv, Axis Communications, Ikea, Ericsson, Tetra Pak, Volvo Trucks, dar și de la Stockholm Environment Institute. Fiecare episod prezintă bune practici ale companiilor suedeze prin dialoguri despre modelele de afaceri inovatoare și circulare pe care le-au implementat pentru a reduce emisiile de CO2 și a economisi energie.

Liderii industriei și afacerilor suedeze au înțeles că avantajul competitiv de astăzi constă în capacitatea de a oferi soluții și produse eficiente din punct de vedere al resurselor și fără emisii. Acest nou sezon al Sustainable Living Podcast a făcut cunoscută prezența inspiratoare a companiilor suedeze în România și modul în care acestea conduc tranziția durabilă în Europa și nu numai.

Sustainable Living Podcast

Sustainable Living Podcast (SLP) este o platformă pentru un dialog semnificativ asupra durabilității. Prin discuții captivante și exemple din viața reală, SLP își propune să inspire indivizii să adopte practici durabile și să promoveze afaceri care acordă prioritate durabilității ecologice, sociale și economice. Prin împărtășirea poveștilor și perspectivelor, SLP ajută publicul să facă schimbări pozitive către un stil de viață mai durabil.

Despre Gazdă

NT.jpg

Sustainable Living Podcast (SLP) este inițiat și găzduit de Nicoleta Talpeș, expert în comunicare cu peste 14 ani de experiență în dezvoltarea de strategii de comunicare pentru proiecte cu impact social. Cu o diplomă de Master în Politici Sociale Europene și doctorand care cercetează documentarul ca agent al schimbării, Nicoleta este certificată Global Reporting Initiative (GRI) și Certified Sustainability (CSR) Practitioner.

Cu o pasiune pentru promovarea sustenabilității și abordarea problemelor sociale, Nicoleta a lansat inițiative precum GuerrillaVerde.ro, GreenTech Film Festival și Sustainable Living Podcast pentru a crește gradul de conștientizare și cunoștințe despre sustenabilitate în societatea românească.

bottom of page