top of page
Caută

Parteneriate pentru un oraș sustenabil. Dialog cu Alexandra Maier, Manager Sustenabilitate, ING Bank

Într-un context global dominat de provocări de mediu, poluarea urbană reprezintă una dintre problemele majore cu care se confruntă marile orașe, iar Bucureștiul nu face excepție. Calitatea aerului, gestionarea deșeurilor și impactul asupra resurselor naturale sunt doar câteva aspecte care necesită o abordare sustenabilă și implicarea activă a tuturor părților interesate.


Companiile au un rol crucial în promovarea practicilor și inițiativelor sustenabile pentru a contribui la reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Implicarea lor activă și dialogul cu societatea civilă devin tot mai importante în dezvoltarea unor soluții eficiente și durabile pentru protecția mediului în orașe aglomerate precum Bucureștiul.În acest episod explorăm importanța dialogului social și a parteneriatelor între companii și societatea civilă în contextul dezvoltării durabile a orașului cu Alexandra Maier, Sustainability Manager la ING Bank România .


În acest episod:

  • Vom afla mai multe despre rolul activ al ING Bank în susținerea proiectului Platforma de Mediu și în promovarea unei abordări sustenabile în comunitatea locală.

  • Vom explora importanța unei colaborări puternice între mediul de afaceri și societatea civilă în vederea abordării provocărilor de mediu și identificării soluțiilor durabile.

  • Despre modul în care Platforma de mediu pentru București colaborează cu alte organizații și parteneri din sectorul privat și public pentru a promova și implementa practici sustenabile în oraș.

  • Aflăm cum indivizii și comunitățile pot să se implice activ în susținerea și realizarea obiectivelor Platformei de mediu pentru București și cum pot contribui la crearea unui oraș mai sustenabil.

  • Aflăm mai multe despre resursele și instrumentele oferite de Platforma de mediu pentru București pentru a sprijini educația și conștientizarea în domeniul sustenabilității în rândul comunității și cum pot acestea să contribuie la schimbarea de comportament.

  • Vom înțelege mai bine procesul de evaluare și măsurare a impactului proiectelor finanțate prin Platforma de mediu pentru București și cum se asigură că acestea îndeplinesc obiectivele de sustenabilitate.Sustainable Living Podcast (SLP) și Promenada Mall lansează un nou sezon care va acoperi o gamă largă de subiecte, inclusiv circularitate, ambalaje durabile, bunăstare mentală, educația consumatorilor, reciclare și upcycling, parteneriate, obiective și angajamente din industrie și inspirarea clienților și colegilor din industrie. Aprofundând aceste subiecte, podcastul încearcă să ofere ascultătorilor informații valoroase, sfaturi de specialitate și sfaturi practice pentru a trăi un stil de viață mai durabil.


Pentru a fi la curent cu cele mai recente episoade și pentru a primi resurse valoroase despre sustenabilitate, vă invităm să accesați canalele noastre de podcast:

Website: www.sustainableliving.ro


8 afișări0 comentarii

Kommentarer


bottom of page