top of page
Caută

10 Key learnings Sezonul 6 Sustainable Living Podcast

Actualizată în: 29 sept. 2023

De la frumusețe și wellness până la educație și sănătatea femeilor, fiecare episod a adus în prim-plan perspective unice și inovatoare, arătând cum sustenabilitatea poate fi integrată în diverse aspecte ale vieții noastre. Într-o lume aflată în continuă evoluție, acest sezon a oferit ascultătorilor instrumente valoroase pentru a face alegeri informate și pentru a contribui la construirea unui viitor mai bun.
Parteneriatul cu Promenada Mall, proprietatea NEPI Rockcastle, a fost esențial în aducerea în prim-plan a eforturilor companiilor precum Sephora, dm drogerie markt, Kiehl’s, World Class România și Simona’s Cookshop. Aceste companii au demonstrat angajamentul lor ferm față de practici sustenabile și au oferit exemple inspiraționale de inovație și schimbare pozitivă


„Am fost onorați să avem alături companii atât de implicate în sustenabilitate și să putem evidenția eforturile lor prin intermediul acestui sezon special al podcastului. Parteneriatul cu NEPI Rockcastle și Promenada Mall a demonstrat puterea colaborării în promovarea unei vieți mai durabile", a declarat Nicoleta Talpeș, gazda Sustainable Living Podcast.

Printre principalele învățăminte ale acestui sezon se numără: Importanța colaborării dintre companii, parteneri și comunități în promovarea sustenabilității; Rolul crucial al educației și informării în susținerea alegerilor conștiente ale consumatorilor; Impactul pozitiv al practicilor sustenabile în frumusețe, wellness, educație și sănătatea femeilor; Puterea exemplului și a liderilor de opinie în conducerea unui viitor mai sustenabil.


10 Key learnings Sezonul 6 Sustainable Living Podcast


1. Abordare Holistică a Sustenabilității: Sezonul a subliniat că sustenabilitatea depășește practicile și acțiunile individuale. Sustenabilitatea implică o abordare holistică care cuprinde diverse industrii, părți interesate și aspecte ale vieții.


2. Impact Colectiv: Colaborările și parteneriatele, precum cele dintre Promenada Mall, NEPI Rockcastle și companii precum Sephora, DM, Kiehl's, ING, WorldClass și Simonas, evidențiază puterea eforturilor colective în promovarea sustenabilității. Aceste parteneriate amplifică impactul pozitiv al practicilor sustenabile.


3. Împuternicirea Consumatorilor: Sustainable Living Podcast și Promenada Mall au evidențiat modul în care educarea consumatorilor despre alegerile sustenabile îi împuternicește să ia decizii informate. Cunoașterea îi împuternicește pe indivizi să ceară produse sustenabile și să genereze schimbări pozitive.


4. Responsabilitatea Afacerilor: Companiile au un rol semnificativ în avansarea sustenabilității. Afacerile recunosc din ce în ce mai mult responsabilitatea lor de a integra practici sustenabile și de a contribui la protecția mediului, bunăstarea socială și sănătatea femeilor.


5. Impact Local și Global: Discuțiile au evidențiat perspective atât locale, cât și globale asupra sustenabilității. Inițiativele companiilor din Promenada Mall, sprijinite de angajamentul NEPI Rockcastle, demonstrează cum acțiunile la nivel local contribuie la obiectivele globale de sustenabilitate.


6. Sănătatea Femeilor și Educația: Sezonul a subliniat în mod deosebit importanța sănătății și educației femeilor. Companii precum DM au prezentat cum inițiativele lor pot contribui la îmbunătățirea stării de bine fizică, mentală și socială a femeilor.


7. Învățare Continuă: Sustenabilitatea este un domeniu în evoluție. Discuțiile au subliniat importanța învățării continue, adaptării și îmbunătățirii practicilor sustenabile.


8. Responsabilitate Colectivă: Sezonul a reiterat că sustenabilitatea este o responsabilitate comună. Ea necesită participarea activă a afacerilor, consumatorilor, comunităților și factorilor de decizie pentru a crea un viitor sustenabil.


9. Inspirație pentru Acțiune: Conversațiile cu liderii din industrie servesc ca sursă de inspirație pentru ascultători să acționeze. Fie prin alegerile lor de consum, practicile de afaceri sau implicarea în comunitate, indivizii pot contribui la o lume mai sustenabilă.


10. Perspectiva Viitoare: Pe măsură ce sezonul se încheie, accentul rămâne pe construirea pe cunoștințele acumulate și transformarea lor în acțiune. Eforturile colective ale indivizilor, companiilor și comunităților, inclusiv parteneriatul cu NEPI Rockcastle, vor modela un viitor mai sustenabil și rezilient pentru toți.


Pentru a asculta episoadele anterioare și pentru a afla mai multe despre parteneriatul cu NEPI Rockcastle și Promenada Mall, vă invităm să vizitați www.sustainableliving.ro sau să ne urmăriți pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, LinkedIn.


9 afișări0 comentarii

コメント


bottom of page