top of page
Caută

Sustenabilitatea în Industria Cosmetică. Dialog cu Alina Costache, Training Manager Balkans, SEPHORA

Alina Costache, Training Manager Balkans · SEPHORA, ne vorbește în noul episod #SustainableLivingPodcast despre ce înseamnă sustenabilitate în industria cosmetică, smart shopping - de la produse organice, la reutilizare / ambalaje reciclate, programe de educare a clienților, ce trenduri sustenabile se conturează în industrie, ce opțiuni au clienții din România când vine vorba despre produse sustenabile.


În acest episod captivant, explorăm conceptul de sustenabilitate în lumea frumuseții. Vom aduce în discuție subiecte precum smart shopping, produse organice, reutilizare și ambalaje reciclate, precum și programele inovatoare de educare a clienților. Alina ne va dezvălui trendurile sustenabile care se conturează în industrie și opțiunile pe care le au clienții din România atunci când vine vorba despre produsele sustenabile. Vei afla cum poți face alegeri informate și responsabile atunci când vine vorba despre produsele de înfrumusețare pe care le achiziționezi.Episodul face parte din nou sezon prezentat de Sustainable Living Podcast (SLP) și Promenada Mall, care acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv circularitate, ambalaje durabile, bunăstare mentală, educația consumatorilor, reciclare și upcycling, parteneriate, obiective și angajamente din industrie și inspirarea clienților și colegilor din industrie. Aprofundând aceste subiecte, podcastul încearcă să ofere ascultătorilor informații valoroase, sfaturi de specialitate și sfaturi practice pentru a trăi un stil de viață mai durabil.


Pentru a fi la curent cu cele mai recente episode și pentru a primi resurse valoroase despre sustenabilitate, ascultătorii sunt încurajați să se aboneze la canalele de podcast.


🎙Website: www.sustainableliving.ro

🎙YouTube: https://bit.ly/2QWCPuB

🎙Facebook: www.facebook.com/SustainableLiving.ro

🎙Instagram: www.instagram.com/SustainableLiving.ro


1 afișare0 comentarii

Comentarios


bottom of page