top of page
Caută

Informare și Educație pentru Sănătatea Femeilor din România, cu Noemi Varga, dm drogerie markt

Industria sănătății și frumuseții este una dinamică și în continuă evoluție, iar companiile care se dedică acestei industrii au un rol crucial în educarea și împuternicirea femeilor în privința sănătății lor. dm drogerie markt este o astfel de companie, care se angajează să ofere femeilor informații relevante, și sprijin competent pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate fizică, mentală și socială.În noul episod Sustainable Living Podcast ni s-a alăturat Noemi Varga, PR & Events, dm drogerie markt, alături de care explorăm cum industria sănătății și frumuseții joacă un rol crucial în educarea și împuternicirea femeilor cu privire la sănătatea lor fizică, mentală și socială: compania dm drogerie markt are o campanie dedicată sănătății femeilor, numită "Sănătatea femeilor", care oferă acces la informații relevante și sprijin competent.


Totodată, din noul episod aflăm cum dm drogerie markt integrează conceptul de sănătate holistică în campania "Sănătatea femeilor", abordând aspecte fizice, mentale, emoționale și sociale. De asemenea, explorăm subiectele cheie abordate în cadrul caravanei sănătății și cum acestea contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate și bunăstării femeilor. În plus, Noemi ne-a împărtășit și subiectele de interes special în cadrul caravanei sănătății și cum vor aborda aceste aspecte în fiecare oraș pe parcursul roadshow-ului.Key Learnings:

• Companiile din industria sănătății și frumuseții au un rol crucial în educarea și împuternicirea femeilor cu privire la sănătatea lor fizică, mentală și socială.

• Conceptul de sănătate holistică este integrat în campania "Sănătatea femeilor" dezvoltată de dm drogerie markt, abordând aspecte fizice, mentale, emoționale și sociale ale sănătății femeilor.

• Campania "Sănătatea femeilor" aduce acces la informații relevante și sprijin competent pentru îmbunătățirea stării de sănătate și bunăstării femeilor.

• Dm drogerie markt promovează educația și informarea în privința sănătății femeilor prin gamele lor de produse, având o abordare diferențiată și sensibilă la gen.

• Roadshow-ul caravanei sănătății acoperă subiecte importante pentru sănătatea femeilor și se adresează nevoilor fiecărui oraș în parte.


Sustainable Living Podcast (SLP) și Promenada Mall lansează un nou sezon care va acoperi o gamă largă de subiecte, inclusiv circularitate, ambalaje durabile, bunăstare mentală, educația consumatorilor, reciclare și upcycling, parteneriate, obiective și angajamente din industrie și inspirarea clienților și colegilor din industrie. Aprofundând aceste subiecte, podcastul încearcă să ofere ascultătorilor informații valoroase, sfaturi de specialitate și sfaturi practice pentru a trăi un stil de viață mai durabil.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente episoade și pentru a primi resurse valoroase despre sustenabilitate, vă invităm să accesați canalele noastre de podcast:


Website: www.sustainableliving.ro

Spotify: https://spoti.fi/3rI4agY

YouTube: https://bit.ly/2QWCPuB

Facebook: www.facebook.com/SustainableLiving.ro

Instagram: www.instagram.com/SustainableLiving.ro


6 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page