top of page
Caută

Circularitate și Sustenabilitate în Industria Beauty: Adriana Talapu, Education Manager Kiehl's

Sustainable Living Podcast (SLP) și Promenada Mall lansează prezintă un nou și vă invită să urmăriți o discuție captivantă cu Adriana Talapu, Education Manager la Kiehl's, despre strategia de sustenabilitate a brandului și practicile circulare în industria cosmeticelor.
În acest dialog, am înțeles că Kiehl's este dedicat adoptării unor soluții durabile și responsabile pentru ambalajele produselor lor. Compania explorează materiale alternative și promovează reciclarea și reutilizarea ambalajelor. Prin programele lor de reciclare și reciclare, Kiehl's încurajează clienții să elimine în mod responsabil ambalajele și să le reutilizeze. În plus, brandul se asigură că ingredientele utilizate provin din surse durabile, sprijinind practici comerciale echitabile și conservarea biodiversității.


Kiehl's are, de asemenea, programe de reumplere și reutilizare pentru a reduce ambalajele de unică folosință și pentru a încuraja clienții să returneze și să reumple containerele goale. Educația consumatorilor este o prioritate pentru Kiehl's, oferind campanii și resurse care îi ajută pe clienți să facă alegeri informate și să adopte obiceiuri durabile.


Brandul și-a stabilit obiective și angajamente viitoare în ceea ce privește circularitatea și sustenabilitatea și explorează constant noi oportunități pentru a îmbunătăți operațiunile lor și a inspira clienții și industria cosmeticelor să adopte practici durabile.Pentru a fi la curent cu cele mai recente episoade și pentru a primi resurse valoroase despre sustenabilitate, vă invităm să accesați canalele noastre de podcast:


3 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page