top of page
Caută

Alegeri eco-responsabile în bucătăria românească. Dialog cu Dana Hogea, Simona's Cookshop

Sustainable Living Podcast (SLP) și Promenada Mall lansează un nou sezon care va acoperi o gamă largă de subiecte, inclusiv circularitate, ambalaje durabile, bunăstare mentală, educația consumatorilor, reciclare și upcycling, parteneriate, obiective și angajamente din industrie și inspirarea clienților și colegilor din industrie. Aprofundând aceste subiecte, podcastul încearcă să ofere ascultătorilor informații valoroase, sfaturi de specialitate și sfaturi practice pentru a trăi un stil de viață mai durabil.


În acest episod special, invitata Dana Hogea, Marketing & Communication Director la Simona's Cookshop, dezvăluie strategiile și practicile de sustenabilitate adoptate de brandul românesc în selecția furnizorilor și producătorilor de produse pentru bucătărie. Simona's Cookshop, fondat de antreprenori români, își propune să ofere soluții eco-friendly și să încurajeze alegeri conștiente de mediu în rândul consumatorilor.


Dana Hogea ne dezvăluie cum Simona's Cookshop integrează valorile de sustenabilitate în toate aspectele afacerii. Compania acordă o atenție deosebită selecției furnizorilor și producătorilor, asigurându-se că aceștia împărtășesc angajamentul lor față de mediu și practici eco-responsabile. Simona's Cookshop colaborează cu parteneri care utilizează materiale durabile, procese de producție prietenoase cu mediul și care încurajează reciclarea și reducerea deșeurilor.Pe lângă selecția atentă a furnizorilor, Simona's Cookshop are și o abordare proactivă în educarea clienților despre sustenabilitatea produselor lor. Prin campanii de informare și conștientizare, brandul românesc încurajează clienții să facă alegeri mai responsabile și să își alinieze obiceiurile de bucătărie cu valorile de protejare a mediului. Compania oferă sfaturi practice și informații despre caracteristicile eco-friendly ale produselor lor, încurajând astfel clienții să adopte un stil de viață sustenabil în bucătărie.


Episodul aduce în prim-plan angajamentul Simona's Cookshop față de sustenabilitate și promovarea alegerilor eco-responsabile în bucătăria românească. Aflăm mai multe despre strategiile lor de selecție a furnizorilor și producătorilor, precum și despre modul în care compania implică și educă clienții în ceea ce privește aspectele de sustenabilitate. Este o oportunitate valoroasă de a descoperi cum un brand românesc poate fi un lider în promovarea unui stil de viață sustenabil în bucătărie.


Pentru a fi la curent cu cele mai recente episoade și pentru a primi resurse valoroase despre sustenabilitate, vă invităm să accesați canalele noastre de podcast:

9 afișări0 comentarii

Yorumlar


bottom of page